august,20

18aug10:00- 11:30Лято в музея - царски знаци10:00 - 11:30 пл.

Event Details

Знаем, че всеки цар си има корона. За да управлява владетелят царството, трябва да притежава още едно много важно нещо – печат, който слагал под законите и договорите, които сключвал с другите държави.
Как се прави печат – един от най-важните царски знаци, ще научите в нашата специална работилница. Всеки участник в нея ще се приближи с една крачка до трона и ще си тръгне с царски печат от музея.
***
-> За всяка работилница е необходимо предварително записване на телефон 0879/104416 или на фейсбук страницата ни. Ден преди датата на събитието, записванията се прекратяват.
-> Възрастови ограничения: за деца над 9 години!
-> Продължителност: 60-90 мин
-> Максимална заетост: 12 деца на работилница.
-> Родителите не могат да присъстват, освен при специални обстоятелства, когато състоянието на детето/децата налага това.
-> Работилниците започват в 10:00 ч., молим всички участници да бъдат в музея поне 10 минути по-рано!
-> Цена: 5 лв.

ВНИМАНИЕ!
Във връзка с COVID-19 пандемията е възможно някои или всички работилници да бъдат отменени. РИМ-Хасково си запазва правото да прекрати осъществяването на която и да е работилница, ако обстоятелствата налагат това.
Въпреки че работилниците ще се провеждат на открито, участниците трябва да носят в себе си маска, която да използват, ако поради метеорологични условия се налага събитията да се проведат в зала!!!

Time

(Tuesday) 10:00 - 11:30

Location

Регионален исторически музей-Хасково

пл.

X