july,20

14jul10:00- 11:30Лято в музея - РЕТРО ФОТО10:00 - 11:30 РИМ - Хасково, пл.

Event Details

Знаете ли, че в музея се пазят хиляди стари снимки? Знаете ли, че преди дигиталната ера, снимките се правят на филмова лента, промиват се и се отпечатват на специална фото хартия? Можете да разберете всичко за старата фотография и да направите и промиете своите собствени снимки в Ретро фото.
***
-> Ретро фото ще се провежда на 2 отделни работилници, съответно: част 1 във вторник, част 2 – в четвъртък. За всяка част е необходимо предварително записване на телефон 0879/104416 или на фейсбук страницата ни. Ден преди датата на събитието, записванията се прекратяват.
-> Възрастови ограничения: за деца над 9 години!
-> Продължителност: 60-90 мин
-> Максимална заетост: 12 деца на работилница.
-> Родителите не могат да присъстват, освен при специални обстоятелства, когато състоянието на детето/децата налага това.
-> Работилниците започват в 10:00 ч., молим всички участници да бъдат в музея поне 10 минути по-рано!
-> Цена: 10 лв. за цялата работилница (част 1 и част 2)

ВНИМАНИЕ!
Във връзка с COVID-19 пандемията е възможно някои или всички работилници да бъдат отменени. РИМ-Хасково си запазва правото да прекрати осъществяването на която и да е работилница, ако обстоятелствата налагат това.
Въпреки че работилниците ще се провеждат на открито, участниците трябва да носят в себе си маска, която да използват, ако поради метеорологични условия се налага събитията да се проведат в зала!!!

Time

(Tuesday) 10:00 - 11:30

Location

РИМ - Хасково, Лекционна зала, етаж 3

РИМ - Хасково, пл.

X